Diensten

Harmsen Interieur ontwerpt, creëert, meubels en complete interieurs.

Wij zijn gevestigd op de Schinkelhavenkade te Amsterdam. Wij creëren ontwerpen die naadloos aansluiten bij uw eigen idee, realiseren en plaatsen het product op de gewenste locatie. Door duurzame materialen, onze vakmanschap en moderne werkplaats stralen onze producten luxe, degelijkheid en creativiteit uit.
Als klant bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en worden alle mogelijkheden benut om te voldoen aan uw wensen. Dit kan zowel in een adviserende als een uitvoerende rol zijn.

Woonkamer

De woonkamer is een centrale plaats in huis. Hier breng je in feite de meeste tijd bewust door, ontvang je de visite, kijk je tv en lees je de krant. Daarom is het belangrijk dat je je fijn voelt in deze ruimte.

Ieder zijn eigen stijl, modern, design, tijdloos of toch klassiek. Wij ontwerpen en creëren maatwerk side tables, dressoirs, stoelen, wandmeubels, boekenkasten en openhaard meubelen, passend bij uw eigen stijl. Kleuren en materiaal soorten spelen hierbij een grote rol. Wij adviseren en creëren.

Keuken

In de woonkeuken worden maaltijden bereid maar wordt ook steeds meer als leefruimte gezien. Daarom wordt het meestal gezien als de ontmoetingsplaats van het hele gezin. ’s Morgens wordt er gezellig ontbeten en in de avond wordt de dag besproken. Een goede indeling van een maatwerkkeuken is hierbij van groot belang. Waar moet de vaatwasmachine komen en waar het kookfornuis, oven of spoelbak?

Hierbij helpen wij u, om hierin de juiste keuze te maken. Wij werken met bijna alle merken inbouwapparatuur en werkbladen. Met de kennis en een creatieve kijk realiseren wij uw droomkeuken. Degelijkheid en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol.

Slaapkamer

De slaapkamer is de meest intieme plek in huis. Je gaat hier naar bed en staat hier op. Het is dus belangrijk dat je daar tot rust komt en je er comfortabel voelt. Een mooi goed liggend bed zorgt ervoor dat je tot rust kan komen en uitgeslapen waker wordt.

Tevens is het belangrijk dat er genoeg ruimte is voor het opbergen van kleding of sieraden. Een bed met tv lift , nachtkastje en een kledingkast zijn hierbij verschillende mogelijkheden. Slimme oplossingen de juiste kleuren en meest geschikte materiaalsoorten zorgen voor de juiste sfeer.

Badkamer

De badkamer is een persoonlijk domein in huis en een plaats waar je helemaal je zelf kunt zijn. ‘s Morgens wakker worden onder de douche, of s’avonds lekker relaxen in bad na een intensieve dag op het werk. Een badkamer goed inrichten is vaak een lastige klus.

Wij helpen u graag om een juiste inrichting voor uw badkamer te kiezen en te ontwerpen. Wij realiseren uw droombadkamer vervolgens met bijvoorbeeld een stijlvol badkamermeubel een opbergkast voor de handdoeken een passende spiegel een bad-meubel of een prachtige wastafel. Wij zullen voldoen aan al uw eisen.

Kantoor

Het kantoor of de studeerkamer is een ruimte waarin gewerkt wordt en waar ergonomie een belangrijke rol speelt. Bij het maken van een bureau of balie is het dus van groot belang dat de hoogte van het werkblad op de juiste hoogte is en dat er genoeg ruimte is om spullen op te kunnen bergen in bijvoorbeeld een ladekast, opbergkast of archiefkast. Naast kantoormeubilair kunt u ook terecht voor een receptiebalie of ander maatwerkmeubilair voor zowel zakelijk als particulier

Horeca/winkel

Het interieur van een winkel of horecaonderneming is erg belangrijk, en sfeerbepalend.
De gasten moeten zich comfortabel voelen, en zonder twijfel naar binnen willen stappen. Wij denken daarom graag met u mee om een modern of toch juist een klassiek interieur te ontwerpen en te verzorgen. Van bar tot tafel , pashok, kassabalie tot het zitmeubilair kunt u ook bij ons terecht. Met de modernste materialen en technieken kan de interieurontwerper en interieurbouwer een exclusieve en professionele uitstraling creëren.


Harmsen Interieur

Schinkelhavenkade 3
1075 VS Amsterdam

M: 06 25581619
E: info@harmseninterieur.nl